Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 13:33 Yorum: 0

Başkan Çakır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletin tarih boyunca eşine az rastlanır kahramanlıklar gösterdiğini ifade eden Başkan Çakır, mesajında şunları söyledi:

"Vatan, Millet, Bayrak uğruna Malazgirt'ten Sakarya Muharebelerine, Kurtuluş Savaşından 15 Temmuz Kahramanlık destanına kadar canlarını hiçe sayarak şehadet şerbetini içmiş bir milletin evlatları olarak bir Zafer Bayramını daha kutlamanın buruk mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

30 Ağustos tarihi, milletimizin mazisi karanlık itilaf devletlerine karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Bu millet 30 Ağustos 1922'de tarihe kaydettirmiş olduğu destana, 15 Temmuz 2016 tarihinde bir destan daha eklemiştir.

Milletimiz bu tarihte, dünyada bugüne kadar hiçbir yerde eşine rastlanmayan bir kahramanlık örneği göstererek darbeci cuntacılara ve onların yardakçılarına karşı, tankların, topların önüne kendini siper etmiş; şehit olmuş, gazi olmuş ancak onlara fırsat vermemiştir.

Bu vesileyle Milletimizin Zafer Bayramını kutluyor, bu yolda şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor; birliğimizin, beraberliğimizin daim olmasını Yüce Mevla'mdan niyaz ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber