Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı14:11 Fatih Belediye Başkanı Turan: “Unkapanı Değirmeni’nin restore edilmesi bölg...14:09 Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı14:08 Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı14:05 Anaokulu öğrencilerinden renkli etkinlik: Hijyene dikkat çektiler14:04 CHP’de Şükrü Genç endişesi14:04 Alanya Üniversitesi’nin öğrencilerine TÜBİTAK desteği14:03 Ertemur: “Emeklilerimizin destekçisi olacağız”14:01 AK Parti Sami Er, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti14:01 Kazakistan Başkonsolusu’ndan yatırım çağrısı13:59 Bakan Tekin; “Meslektaşlarımızın fikir ve öneri bizler için çok kıymetli”13:56 Adıyaman’da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi13:55 Otomobille çarpışan hafif ticari araç devrildi: 1 yaralı
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Çakır’dan İl Başkanı Kahtalı’ya ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Çakır’dan İl Başkanı Kahtalı’ya ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 15 Temmuz darbe kalkışması sırasındaki AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve teşkilatın ilk andan itibaren meydanlara inerek darbe karşısında etkin bir mücadele verdiğini belirtti. Çakır, "15 Temmuz darbe girişimi sıradan bir darbe girişimi değildi. Ülkemizin bağımsızlığını, toprak bütünlüğünü tehdit eden, iç savaşın hedeflendiği büyük bir kalkışmaydı. Ülkemiz gerçekten çok büyük bir felaketi birlik ve beraberlik içerisinde atlattı. Ülkemiz geleceğe emin adımlarla yürüyecekse, darbe olaylarının bir daha yaşanmamasını istiyorsak, 15 Temmuz'da millet olarak nasıl meydanlarda darbecilerin karşısında dik duruşu sergilediysek, bu süreç içerisinde de bunların cezalandırılmasının da darbe girişiminden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onurlu duruşu ve hükümetimizin darbe karşısında almış olduğu tavır halkı daha da cesaretlendirdi. Türkiye'deki diğer illerde olduğu gibi Malatya halkı da sokağa inerek darbecilerin, darbesini başlarına geçirdi. Hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Malatya bir bütün olarak, görüşü ne olursa olsun darbe karşısında kenetlenmesini bildi. Darbe karşısında bir duruş sergileyen, ülkesi, vatanı, bayrağı ve ezanı adına sokağa çıkan herkesi takdir etmek gerekiyor. 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında başta AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı olmak üzere AK Parti teşkilatları bu süre içerisindeki meydanlardaki organizasyonlara katılımı, organizasyonlardaki katkı ve çabaları çok önemli" şeklinde konutu,

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise 15 Temmuz'da başlayan ve Türkiye'de büyük bir sıkıntıya yol açan, beklenmedik bir anda Türkiye'de her şey yolunda iken ordunun içindeki asi grubun bu kalkışmasının beklenmedik bir durum olduğunu, Türkiye'yi zor bir duruma soktuğunu ifade etti. Kahtalı, "İlk andan itibaren hem teşkilatımız hem de belediyemiz bu süreci en iyi şekilde idare etmeye çalıştı. 13 ilçemizdeki teşkilatlarımız ile birlikte bu süreci nasıl geçirebiliriz, bu saldırıları nasıl bertaraf edebiliriz çabası içerisindeydik. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yaklaşık bir ay süren meydan buluşmalarında onurlu, erdemli duruşta da her gün sabahlara kadar birlikte olduk. Paralel yapı ve ona destek verenler de ülkemizde hangi kademede olurlarsa olsunlar tamamı temizlenecek. Vatanını, milletini seven, vatanını devletini bilen insanların idare ettiği bir ülke olacağız inşallah" diye konuştu.

Başkan Çakır’dan İl Başkanı Kahtalı’ya ziyaret

Başkan Çakır’dan İl Başkanı Kahtalı’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber