Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Temmuz 2014 - 01:46 Yorum: 0

Başkan Çakır'dan Kadir Gecesi Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.Kadir Gecesi’nin kutlu bir gece olduğunu belirten Başkan Çakır, mesajında şunlara yer verdi:Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayın

Başkan Çakır'dan Kadir Gecesi Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Kadir Gecesi’nin kutlu bir gece olduğunu belirten Başkan Çakır, mesajında şunlara yer verdi:

Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’in indiği ve bir ömürden daha hayırlı olan bu gece; bizler için bir lütuf,  Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, yapılan dua ve tövbelerin kabul edildiği hayırlı ve kutlu bir gecedir.

Dünyanın ve insanlığın huzursuz olduğu, haksızlığın ve adaletsizliğin had safhaya ulaştığı, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının sel olup aktığı günümüzde, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalıyız.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin yaşanan bu zulümlerin sona ermesine vesile olmasını niyaz ediyor, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Başta hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin, Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber