Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

BAŞKAN ÇAKIR’IN, ANNELER GÜNÜ MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, anneliğin, karşılıksız ve şartsız bir...

BAŞKAN ÇAKIR’IN, ANNELER GÜNÜ MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, anneliğin, karşılıksız ve şartsız bir sevgiye dayanan, almadan veren, sevgisi ve şefkati hiç eksilmeyen, hiçbir değerle kıyaslanmayacak kadar kutsal bir görev olduğunu belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır mesajında, tüm yaşantısını yavrularına adayan, fedakarlıktan kaçınmayan ailenin temel direği anneleri senede bir gün değil, her an, her dakika hatta her saniye saygı ve sevgiyle hatırlanması gerektiğini kaydetti. Çakır, "Unutmayalım ki, bir toplumun değeri, kalitesi annelerine verdiği değer, ortaya koyduğu saygı ve sevgiyle ölçülür. Toplumlarda karşılıklı sevgi ve saygı ne kadar gelişir-yayılırsa o kadar mutluluk ve huzur hakim olur. İşte tüm bunların da temelinde, Peygamberimizin cennetin ayakları altında olduğunu müjdelediği annelerimiz yatmaktadır. Yavrularına her dönemde temel eğitimi veren, iyi ve topluma yararlı bir neslin yetişmesinde annelerin emeği tartışılmazdır. Bu nedenle sadece insanlarda değil, tüm canlılar aleminde annelik duygusu kutsaldır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutluyor, saygı, sevgi ve şükranla ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber