Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Nisan 2020 - 11:28 Yorum: 0

Başkan Çalık, özel çocuklarla buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle zorunlu olarak...

Başkan Çalık, özel çocuklarla buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle zorunlu olarak evlerinden çıkmayan otizmli çocuklarla görüntülü sohbet gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel eğitim ve rehabilitaston hizmeti alan özel çocuklarla görüntülü konuşma gerçekleştirdi. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında yayınladığı mesajda internet üzerinden eğitim verebilmek için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Çalık, salgının sona ermesinin ardından eğitimlerin yeniden merkezde verilmeye başlanacağı bilgisini de çocuklarla paylaştı.

"Sizin o güzel duygularınız biz de koruma kalkanı oluşturacak"

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle zorunlu olarak evlerinden çıkmayan özel çocuklarla oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Çalık, "Salgın bittikten sonra inşallah Engelsiz Yaşam Merkezimiz'deki faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz ve ben de aranıza daha çok katılacağım. Sizin o güzel duygularınız biz de koruma kalkanı oluşturacak. Hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Çalık, özel çocuklarla buluştu

Başkan Çalık, özel çocuklarla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber