Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:13 Yorum: 0

Başkan Can, personeli ile bayramlaştı

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Başkan Can, personeli ile bayramlaştı

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Belediye Meclis Salonunda MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, Hizmet İş Tarsus Şube Başkanı Hüseyin Gün, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz ile birlikte personelin bayramını kutlayan Başkan Can, iyi dileklerde bulundu.

Başkan Can, "Belediyecilikte zaman kavramı yoktur. 7/24 çalışmayı gerektirir. Ben değil, biz olarak hareket ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Hepimiz mesai arkadaşıyız. Bayramdan sonra da enerjimizi ve performansımızı daha da arttırarak Tarsus'a hizmete ve projelerimize devam edeceğiz. Tek ihtiyacımız olan şey, birbirimizi daha çok sevmek ve birbirimize, Tarsus'a hizmet ederken destek olmaktır. Bu münasebetle sizlerin ve ailelerinizin mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyor, huzurlu bayramlar diliyorum. Terörün ve şehit haberlerinin son bulduğu nice bayramlarda buluşmak üzere Allah'a emanet olunuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber