Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ocak 2017 - 11:45 Yorum: 0

Başkan Can: "Yeni hastane için üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını...

Başkan Can: 'Yeni hastane için üzerimize düşeni yapmaya hazırız'

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

82 Evler veya Takbaş mevkisine yapılması düşünülen hastane için biran önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Can, "Nereye yapılacaksa biran önce yapılsın" dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik'in de konu ile ilgili kendilerini ziyaret ettiğini belirten Can, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak lojistik destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Can, "Son 15 günde hastaneyle ilgili bir gelişme oldu. Mevcut hastanenin yeri 82 Evler Mahallesiydi. Biz kurum olarak bir an önce yapılmasından yanayız. Nereyi isterlerse, nereyi arzu ederseniz ve nereyi çabuk yapacaksanız bizler ona varız. Her türlü lojistik desteği vermeye hazırız, gerek Tarsus Belediyesi gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesi elinden geleni yapar. Yeter ki bir an önce yapılsın" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber