Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Siyaset 24 Mart 2019 - 21:08 Yorum: 0

Başkan Çaylı : “Biz halkımızla yol alıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı ve MHP Yenice Belediye Başkan adayı Zeki Çaylı, binlerce kişiyle yürüdüğü son mahalle gezisini yaptı.

Başkan Çaylı : “Biz halkımızla yol alıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı ve MHP Yenice Belediye Başkan adayı Zeki Çaylı, binlerce kişiyle yürüdüğü son mahalle gezisini yaptı.

Toplu olarak yapmış olduğu son mahalle gezisini İsmetpaşa Mahallesine yapan Başkan Çaylı yapmış olduğu açıklamada , "Birileri bizi konuşmaya devam etsin , biz halkımızla yol alıyoruz"dedi.

Çaylı yapmış olduğu açıklamada , "23 Mart 2019 Cumartesi günü yapmış olduğumuz ve Akay meydanına sığmayan mitingimizden sonra bugün de saygıdeğer dostlarımız ile İsmetpaşa Mahallemizde seçim çalışmalarımıza devam ettik. İsmetpaşa Mahallemizin değerli halkı da diğer mahallelerimizde olduğu gibi bizi bağrına bastı. Biz hep diyoruz ki ; Yenice'miz 10 mahallesi ve belediye sınırları içindeki 9500 nüfusu ile bir bütündür. Biz de ayrım - gayrım yok. İşte bundan dolayı tüm mahallelerimizde ilgi ile karşılandık. Bugün de öyle bir güzel gün yaşadık. Biz birlikte Yeniceyiz , birlikte varız , birlikte yaparız dedik. Yenice'de doğduk, Yenice'de yaşadık , Yenice'de yaşamaya devam edeceğiz dedik. Gönüllere girdik , temiz kalplerde yerimizi aldık. İnşallah birlikte emin adamlarla yolumuza devam ediyoruz. Birileri bizi konuşmaya devam etsin , biz halkımızla yol alıyoruz" İfadelerine yer verdi.

Başkan Çaylı : “Biz halkımızla yol alıyoruz”

Başkan Çaylı : “Biz halkımızla yol alıyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber