Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 14:43 Yorum: 0

Başkan Çelik: “20 yeni projenin planlamasını bitirdik”

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 20 yeni projenin planlamasını tamamladıklarını ve Ocak...

Başkan Çelik: “20 yeni projenin planlamasını bitirdik”

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 20 yeni projenin planlamasını tamamladıklarını ve Ocak ayında ihalelere başlayacaklarını söyledi.

Gelecekte yapılacak projelerle ilgili bilgi veren Başkan Çelik, "Daha önce başlayan projelerin hemen hemen tamamını bitirdik. Her hafta bir iki açılış yapıyorduk; ancak Başbakanımızın olası ziyareti için ertelemiştik. Fakat sezonun geçmemesi için önümüzdeki haftadan itibaren açılışlarımıza devam edeceğiz. Bu hizmetlerin her biri birkaç milyonluk işler. Toplumun ihtiyaçlarına cevap veren projeler. Bir taraftan da yeni projeler için çalıştık. 20 kadar dev projenin planlamasını bitirdik. Bu projeleri yapacağımız yerlerin mülkiyet problemlerini çözdük. Uygulama projelerini de tamamlayarak ihale hazırlıklarına başladık. Ocak ayından itibaren ihaleleri yapacağız ve baharla birlikte de çalışmalara başlayacağız." dedi.

Bu projelerden birisi olan Keykubat Parkı hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, "1 milyon metrekarelik Keykubat Parkı Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından olacak. Ocak ayında ihalesini yapacağız." diye konuştu. Başkan Mustafa Çelik, Hava İkmal ve Sahabiye projeleri, yeni yeşil alanlar, sosyal ve kültürel projeler ve yapılmasını planladıkları diğer yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulundu.

"BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hem yapmış olduğu çalışmalar hem de il yönetim kurulu toplantısına katılımları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Çelik'i çalışmalarından dolayı tebrik eden Özden, "İnşallah Başkanımızın yanında, Başkanımızla beraber Kayserimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Başkanımızın eli, ayağı, kolu olacağız. Başkanımızın özellikle bizimle beraber olması nedeniyle çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber