Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 14:28 Yorum: 0

Başkan Çelik, Ahilik Haftasını Kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Ahilik geleneği, geleceğe güvenli ve istikrarlı adımlarla yürüyen Türkiye'nin sağlam yapı taşlarından...

Başkan Çelik, Ahilik Haftasını Kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Ahilik geleneği, geleceğe güvenli ve istikrarlı adımlarla yürüyen Türkiye'nin sağlam yapı taşlarından biri olacaktır" dedi.

Başkan Ömer Faruk Çelik, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ahilik teşkilatı, esnaf ve sanatkârları ahlaki değerler etrafında birleştirerek, Anadolu'da birlik, beraberlik ve refahın sağlanmasına, toplumsal düzenin kurulmasın da önemli rol oynamıştır. Ahilik teşkilatının kurucusu olan Ahi Evran Veli'nin ticaret ahlakına, dayanışmaya ve paylaşmaya dayanan ilkeleri, günümüzde de esnaf ve sanatkârlarımızın ticari hayatına ışık tutmaktadır. Ahilik geleneği, geleceğe güvenli ve istikrarlı adımlarla yürüyen Türkiye'nin sağlam yapı taşlarından biri olacaktır. Bu düşüncelerle tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutlar, bereketli bol kazançlar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber