Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Çelik: “Büyüklerimizin Dualarıyla Hizmet Ediyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Tilkisüleymaniye Mahallesinde ikamet eden 95 yaşındaki Remziye Aslan'ı evinde ziyaret ederek elini öptü.

Başkan Çelik: “Büyüklerimizin Dualarıyla Hizmet Ediyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Tilkisüleymaniye Mahallesinde ikamet eden 95 yaşındaki Remziye Aslan'ı evinde ziyaret ederek elini öptü. Fırsat buldukça yaşlıları ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Çelik, "Tilkisüleymaniye Mahallemizde yaşayan 95 yaşındaki Remziye teyzemizin bizim için sürekli dua ettiğini duymuştuk, bugün de elini öpüp hayır duası almaya geldik" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Tilkisüleymaniye Mahallesinde yaşayan 95 yaşındaki Remziye Aslan'ı evinde ziyaret etti. Yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta yaşlı ziyaretleri yapmayı ihmal etmediğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Belediye Başkanı olarak her gün yoğun programlarımız oluyor. Ancak bu programlarımıza rağmen bulduğumuz her fırsatı değerlendiriyoruz. Bulduğumuz bu fırsatlarda büyüklerimizi, hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün Tilkisüleymaniye Mahallemizde 95 yaşındaki Remziye teyzemizi ziyaret edip onun hayır dualarını alıyoruz. Bizi çok güzel bir şekilde dualarla karşıladı. Ülkemiz için, Cumhurbaşkanımız için iyi insanlar için sürekli dualar ettiğini söylüyor. Bizim için de dua ettiğini duyduk ve gelip elini öpüp hayır duasını almak istedik. Büyüklerimizin hayır duaları bizleri ayakta tutan manevi direklerdir ve bu dualarla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade eden Remziye Aslan, her fırsatta Cumhurbaşkanı için dua ettiğini söyledi.

Başkan Çelik: “Büyüklerimizin Dualarıyla Hizmet Ediyoruz”

Başkan Çelik: “Büyüklerimizin Dualarıyla Hizmet Ediyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber