Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Başkan Çelik KASKİ'den brifing aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan'dan brifing aldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KASKİ...

Başkan Çelik KASKİ'den brifing aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan'dan brifing aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KASKİ tarafından yürütülen proje ve yatırımların yanı sıra yeni bağlanan ilçe ve mahalleler başta olmak üzere 2015 yılı yatırım programının ağırlıklı olarak ele alındığı brifingde, altyapı eksikliği bulunan ilçelerde hızlı şekilde su, kanal ve atık su arıtma tesisi ihtiyaçlarının giderilmesi gerektiği vurgulandı.

Batukan ve diğer yetkililerin KASKİ'de verdiği brifingin ardından bir değerlendirme yapan Çelik, KASKİ'nin Türkiye'ye örnek işler yaptığını vurgulayarak, "KASKİ, bilindiği gibi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük yatırımcı kuruluşu. Şehrin altyapı hizmetlerini yerine getiren, içme suyu, kanalizasyon ve atık su gibi işleri yürüten KASKİ'de de oturmuş bir iş düzeni ve kadro var. Türkiye çapında örnek işler yapan, ilgili bakanlığın her zaman örnek gösterdiği bir kuruluşumuz. Bugün de burada devam işleri, bu sene yapılacak ihaleleri ve önümüzdeki sene yapmamız gereken işleri görüştük. Verimli bir toplantı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber