Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 13:53 Yorum: 0

Başkan Çelik: "Kurban ibadet bayram kardeşliktir"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Çelik: 'Kurban ibadet bayram kardeşliktir'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Mustafa Çelik, 15 Temmuz sonrası zirveye ulaşan birlik beraberlik ruhunun sürmesi temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, Kurbanın ibadet, bayramın kardeşlik olduğunu ifade ederek, bu vatanda yaşayan herkesin sevinçlerinin de acılarının da ortak olduğunu söyledi. Kurban Bayramının bu milletin en önemli ortak değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz gibi tarihimizde emsali görülmemiş bir hainlikle karşı karşıya kaldık. Bir taraftan FETÖ denen hain terör örgütüyle, diğer taraftan da DAİŞ, PKK, PYD/YPG terör örgütleriyle sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde mücadele ediyoruz. Bu mücadelelerde şehitler veriyoruz ve büyük acılar yaşıyoruz. İşte böyle bir ortamda Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Kurban ibadet bayram kardeşliktir. Kurban Bayramının 15 Temmuz sonrasında en üst düzeyde yakaladığımız birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum." dedi.

"SEVİNÇLERİMİZ DE ACILARIMIZ DA ORTAK"

Kurban Bayramı mesajında vatanın ve milletin düşmanlarına karşı mücadele veren herkese güç, kuvvet temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Bu vatanda sevinçlerimiz de acılarımız da ortak. Ülkemizin neresinde bir acı yaşanıyorsa hep birlikte üzülüyor, ağlıyoruz. Ülkemizin neresinde bir sevinç yaşanıyorsa hep birlikte kutluyoruz. Kurban Bayramı da ortak sevinç kaynaklarımızdan ve memleketin her köşesinde idrak ettiğimiz ortak değerlerimizden birisi. Bu vatanda yaşayan insanlar belki aralarında birkaç tane ayrılık nedeni bulabilirler. Ancak bir ve beraber olmak için binlerce nedenimiz, binlerce ortak paydamız var. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmasın. Allah bu ülke ve bu millet için düşmanlık besleyenlere imkan vermesin. Allah bu vatanın düşmanları ile mücadele eden herkese güç kuvvet versin. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık sıhhat içinde nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber