Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıiğdecik Mahallesinde bulunan Hayrullah Divrik Ortaokulunu ziyaret etti.

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıiğdecik Mahallesinde bulunan Hayrullah Divrik Ortaokulunu ziyaret etti. Okulda yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Çelik, yapılan desteklerin devam edeceğini belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Sancaklıiğdecik Mahallesindeki Hayrullah Divrik Ortaokulunda yapılan çalışmalar nedeni ile incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Başkan Çelik'e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu ve Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel eşlik etti.

Şehzadeler Belediyesinin okullarında birçok hizmetler yaptığını ifade eden Hayrullah Divrik Ortaokulu Müdürü Tolga Akcanlı, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve tüm çalışanlarına okulumuza yapmış olduğu hizmetler nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi ekipleri okulumuzun iç dış cephe boyası, bahçe düzenlemesi, çeşmelerin tamiratları, okulumuzda ağaç dikim işlerini gerçekleştirdiler. Ayrıca okulumuz arka kısmında bulunan otopark kısmında da bir düzenleme yaptıkları için Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum." dedi.

"Her okulumuzda Şehzadeler'in imzasını görüyoruz"

Şehzadeler Belediyesinin ilçe genelindeki tüm okullarda hizmetlerinin olduğunu ifade eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ise, "Göreve ilk geldiğimde okullarımız ziyaret ederken, gittiğimiz her okulda Şehzadeler Belediyemizin tüm okullarımızda yaptığı hizmetlerin imzasını gördüm. Eğitime vermiş olduğu destekler nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Eğitim adına arkamızda böylesine ilgili bir Belediye Başkanının olması bizler için büyük bir güçtür. Bu güç ve kuvvetle bizler daha büyük başarılara imza atacağız. Belediyemiz ile birçok noktada ortak çalışmalar yapacağız. Değerli Belediye Başkanımıza bizlere vermiş olduğu çalışmalar nedeni ile çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Hayırseverlerimizin eğitime desteklerini bekliyoruz"

Eğitime ve okullara yapılacak olan yatırımlar noktasında hayırseverlerin desteklerinin çok önemli olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Sancaklıiğdecik Mahallemizde Hayrullah Divrik Ortaokulunda Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceliyoruz. Şehzadeler Belediye olarak kurulduğumuz günden beri ilçemiz sınırlarında tüm okullarımıza gereken desteği sağladık. Çocuklarımız bizim geleceğimiz aydınlık yarınımızın teminatı onlar. Onların daha iyi şartlarda yetişe bilmeleri için bizde elimizden gelen bütün çaba ve gayreti sarf ediyoruz. Bu noktada büyük emek ve çaba sarf eden değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve okul aile birliklerimize çok teşekkür ediyorum. Sancaklıiğdecik Mahallemizdeki okulumuza birçok hizmetlerimiz oldu. Şuanda da okulumuzun iç ve dış boyasını yapıyoruz. Ayrıca bu okulumuzda farklı bir durumda var. Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanımız Arif Kurtoğlu'nun da destekleri ile yeni kurulmuş olan bu derneğimiz bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak okulumuzun boya ve boyama malzemelerini tedarik ettiler. Biz de belediye olarak okulumuzda yapılan boyama işinin işçiliğini üstlenmiş olduk. Bu çalışmaların yanı sıra Şehzadeler Belediyesi olarak Hayrullah Divrik Ortaokulumuzun bahçesine daha önce 3 adet projektör direği montajını yapmıştık. Bu çalışmaların ardından 650 metrekare parke taşı döşeme işini de gerçekleştireceğiz. Eğitime katkı sağmama sorumluluk ve duyarlılığını gösterdikleri için Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Sayın Arif Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, hayırseverlerimiz bu noktada duyarlı olmaları gerektiğini ifade etmek istiyorum. Hayatımız da her şey geçici, servetimizin ne kadar büyük olduğunun bir önemi yok. Ancak hayrımız ne kadar çok olursa eğitime, dini ve hayri hizmetlere ne kadar çok katkıda bulunursak en büyük kazancımız o olacaktır. Şehrimizdeki çocuklarımız daha iyi yetişsinler, daha iyi şartlarda eğitim alsınlar, şehrimize ve vatanımıza daha büyük hizmetlerde bulunsunlar diye, okullara yapılan yardım en önemli yardımlardan birisidir. Böylesine güzel bir duyarlılık örneği sergiledikleri için çiçeği burnunda derneğimize çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar okullarımıza katkı sağlayan okul yaptıran tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bundan sonra da yasalar ve imkanlar çerçevesinde tüm okullarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Başkan Çelik, Sancaklıiğdecik’te incelemeler bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber