Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2017 - 14:38 Yorum: 0

Başkan çelik,: “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek”

Spor Adamları Derneği yöneticileri ve Görme Engelliler Spor Kulübü yöneticileriyle görüşen Başkan Mustafa Çelik, sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak...

Başkan çelik,: “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek”

Spor Adamları Derneği yöneticileri ve Görme Engelliler Spor Kulübü yöneticileriyle görüşen Başkan Mustafa Çelik, sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak için yeni tesisler yapmaya devam edeceklerini ve spora her anlamda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Burhan Aslan ve kulüp yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman gördüklerini ifade eden Aslan, "Harikalar Diyarı'ndaki sahalardan biri bize verildi. Bu destek de başarımızı yansıdı. Görme engelliler birinci liginde şampiyonluğa oynuyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sporcuların ihtiyacını karşılayacak her konuda çalışma yaptıklarını ifade ederek görme engelliler için Argıncık Spor Tesisleri'nde etrafı yaralanmaları engelleyecek darbeye dayanıklı sünger korumalı çit korkulukla çevrili saha yaptıklarını hatırlattı.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan çelik,: “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek”

Başkan çelik,: “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber