Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şıhmurat Mahallesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluştu, mahalleye kazandırdığı spor tesisi ve çocuk...

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şıhmurat Mahallesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluştu, mahalleye kazandırdığı spor tesisi ve çocuk parkında incelemelerde bulundu, çocuklarla futbol oynadı.

Şıhmurat Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Çelikcan, mahalle sakinleri ile sohbet edip, sonların sorunlarını dinledi. Başkan Çelikcan "Her Mahalleye Bir Spor Tesisi" hedefi doğrultusunda mahallede yapımı tamamlanan halı sahada çocuklarla futbol oynadı. Ceketini çıkarıp, çocukları bir araya toplayan Çelikcan, onlara taktik verdi. Oyun sonrası çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Çelikcan, daha sonra Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkında da incelemelerde bulundu, çocukların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan, "Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla ilçenin her mahallesine bir spor tesisi yapılmasını hedefiyle yola çıktık. Şıhmurat mahallemize de bu kapsamda bir halı saha kazandırdık. Çocuklarımız ve gençlerimizin sporla sağlıklı gelişimini sürdürebilmesi için atılması gereken bütün adımları atıyoruz. Çocuk parkımız da çocuklarımızın neşe içinde koşup oynayacağı, mahalle sakinlerimizin de nefes alacağı bir alan oldu. Çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve sevgisi ile alıyoruz"şeklinde konuştu.

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber