Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mayıs 2018 - 15:48 Yorum: 0

Başkan Çelikcan, Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, her gün farklı noktalarda vatandaşlarla birlikte iftar yapmaya devam ediyor.

Başkan Çelikcan, Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, her gün farklı noktalarda vatandaşlarla birlikte iftar yapmaya devam ediyor. Pozantı'da vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla birlikte iftar yapan Başkan Çelikcan, esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Başkan Çelikcan'ın Pozantı ziyaretine Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar eşlik etti.

Vatandaşlarla sohbetlerinde 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin önemini anlatan Başkan Çelikcan, "2002'den bu yana Türkiye AK Parti iktidarı ile çok önemli kazanımlar elde etti. Türkiye, ekonomisiyle, güvenliğiyle, kalkınma hamlesiyle istikrarın ve güvenin sembolü olmuştur. Tüm dünyada ise mazlumların sesi olmaya devam etmektedir. Ülkemizdeki bu güven ve huzur ortamı bu bölgede kötü amaçları olan birçok ülkenin hoşuna gitmemektedir. Çevre ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de kaos isteyen bu ülkeler ilk fırsatta bu amaçlarını uygulamaya geçmek isteyeceklerdir. Halkımızın desteği ve liderimizin dik duruşu devam ettikçe bütün oyunlar boşa çıkacaktır" dedi.

Ülkemizin her alanda güçlenmesi, büyümesi, birliğimizin bütünlüğümüzün devamı ve kalkınma hamlelerinin devam etmesi için deneyimli kadroların önemli olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Cumhurbaşkanımız 5 yıla yakın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 11 yıl Başbakanlık, 4 yıl Cumhurbaşkanlığı yapmış vatanına ve milletine sevdalı bir devlet adamıdır. O yüzden 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde tercihimizi istikrardan yana kullanalım" diye konuştu.

Başkan Çelikcan, Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Çelikcan, Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber