Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Çelik’e eğitim teşekkürü

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Başkan Çelik’e eğitim teşekkürü

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik'e eğitime verdiği destekler nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Memur-Sen heyetiyle bir süre görüş alışverişinde bulundu. Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime yönelik desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Çelik'e teşekkür etti ve bu teşekkürün ifadesi olarak bir plaket takdim etti. Aydın Kalkan, Başkan Çelik'e ilçelerde yapılan kadın ve gençlik merkezleri ile eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı plaketi verdiklerini belirtti ve bu hizmetlerin devamını beklediklerini kaydetti.

Konu insana yatırım, eğitime yatırım olunca hiçbir şeyi esirgemediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, "Bütçemizi, imkanlarımızı, mesaimizi insana yatırım için mümkün olduğunca çok harcamaya devam ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber