Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Çelik’e Kızılörenlilerden teşekkür

Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelik’e Kızılörenlilerden teşekkür

Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Mustafa Göçen, Başkan Çelik'e yapmış olduğu hizmetler ve 15 Temmuz sonrası göstermiş olduğu tavır nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Göçen ve dernek yöneticileriyle Başkanlık Makamında bir süre görüştü. Dernek Başkanı Mustafa Göçen, Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılören ve Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür etti.

15 Temmuz sonrası Kayseri'nin gösterdiği tavra da değinen Göçen, Başkan Mustafa Çelik'in demokrasi nöbetleri ve diğer etkinliklerle Kayseri'deki birlik beraberliğe vermiş olduğu katkı üzerinde durdu ve Kayseri ile gurur duyduklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber