Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz sonrasında tüm Türkiye'de yaşanan birlik beraberlik ortamının pekişerek devamı için Kayseri'den...

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz sonrasında tüm Türkiye'de yaşanan birlik beraberlik ortamının pekişerek devamı için Kayseri'den katkı vermeye devam ediyor. Birlik beraberliğe yönelik gayretlerini başta demokrasi nöbetleri olmak üzere her alanda gösteren Başkan Çelik, bu yöndeki uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek AK Parti, MHP ve CHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Çelik, Türk milletinin iktidarı ve muhalefeti ile 15 Temmuz sürecinde nasıl bir tavır gösterilmesi gerektiğini ortaya koyduğunu söyledi.

"BİRLİK BERABERLİĞİN SÜRMESİNİ DİLİYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Baki Ersoy'la bir süre görüştü. Ziyarete MHP ilçe başkanları da katıldı.

15 Temmuz ve sonrasında ülkemizin zorlu bir süreç geçirdiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Eğer bugün hepimizin yüzü gülüyorsa ve işimizde gücümüzdeysek, geçirdiğimiz zorlu süreçte ülke ve millet olarak vatana, bayrağa, millete sahip çıkmamızla mümkün oldu. Bu süreçte iktidar da muhalefet de gereken hassasiyeti ziyadesiyle gösterdi. Böyle bir sıkıntılı durum olduğunda Türk Milleti olarak nasıl bir tavır gösterilmesi gerektiğini ortaya koyduk" dedi. Sağlanan birlik beraberlik ortamına da vurgu yapan ve bu konuda Ankara'da genel başkanlar seviyesinde çalışmalar yapıldığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Yerelde de çok şükür ki biz birlik ve beraberliği gösterdik. Bu konuda AK Parti ve CHP ile birlikte MHP'nin de gösterdiği tavır ve verdiğiniz katkılardan dolayı yönettiğimiz şehir adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu birlikteliğin aksamadan sürmesi temennisinde bulunuyorum" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy da yaptığı açıklamada, Başkan Çelik'in bu ziyareti düşünmüş olmasının kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti. 15 Temmuz sonrasında iktidar ve muhalefetin göstermesi gereken tavrı gösterdiğini ifade eden Ersoy, "İlk geceden itibaren tüm partilerle beraberdik" dedi. Başkan Çelik'e demokrasi nöbetlerindeki tavrı nedeniyle özellikle teşekkür eden MHP İl Başkanı Ersoy, "Göstermiş olduğunuz hassasiyetle bizlere de alanda yer vererek ve bizlere de söz hakkı tanıyarak birlik beraberliği sağladığınız için Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kayserimizin hayrına neler olacaksa her süreçte destek vermeye hazırız" dedi.

"KAYSERİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ikinci ziyaretini CHP İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Feyzullah Keskin ile görüştü.

15 Temmuz sürecinde milli iradeye sahip çıkma noktasında tüm Kayseri'nin siyaset üstü bir tavır sergilediğini ifade eden Başkan Çelik, iktidarı, muhalefeti, sivil toplum kuruluşları ve akademik çevresiyle herkesin vatan, millet, bayrak ortak paydasında birleşerek hainlere karşı durduğunu belirtti. Kayseri'nin Türkiye'ye örnek olacak bir tavır sergilediğini dile getiren Başkan Çelik, "Bu süreçte diğer partilerimiz gibi CHP'nin de parti olarak gösterdiği tavır ve birlik beraberlik noktasındaki çalışmalara vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin de konuşmasında Başkan Çelik'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bu ülkede hep birlikte yaşadığımızı belirten ve olabilecek olumsuzlukların herkese yansıyacağını ifade eden Keskin, "Kayseri bu süreçte güzel bir sınav verdi. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen demokrasi nöbetlerini herkes sahiplendi. Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki ortak deklarasyon da Türkiye'de ilkti. Tüm partiler saldırının karşısında durdu. Umarız böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Hepimize geçmiş olsun" diye konuştu.

"HALKIMIZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI"

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'le görüştü. Ziyarette AK Parti'nin Kayseri Koordinatörü de olan Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Arıkan da yer aldı.

15 Temmuz'daki hain saldırı sonrası herkesin üzerine düşeni yaptığını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Çelik, "Kayseri'de de özellikle tüm siyasi partiler konu vatan, millet, bayrak olunca birlik beraberlik görüntüsünü tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde gösterdiler. Bu süreçte meydanlara sahip çıkma konusunda ve yapılan organizasyonlara katkı verme anlamında olağanüstü gayretler gösterdiniz. Size, ekibinize, teşkilatlarınıza, kadın ve gençlik kollarınıza teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi kaygı göstermeksizin ilk geceden itibaren bu vatan ve millet için gösterdiğiniz katkı takdire şayandı" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de 15 Temmuz sonrasında Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçe belediyelerinin verdiği desteklerle 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerinin en güzel şekilde tutulduğunu belirtti. Başkan Mustafa Çelik'e özverisi nedeniyle teşekkür eden Özden, "Bütün organizasyonları sizler üstlendiniz. İlçe belediyelerimiz de sizlere destek oldu. 27 gün boyunca gösterdiğiniz çaba ve özveri için teşekkür ederim. Ziyaret ederek incelik gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

"KAYSERİ BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ"

AK Parti'nin Koordinatör Milletvekili Fatih Arıkan da 15 Temmuz sonrasında yaşananların ne denli büyük bir millet olduğumuzu gösterdiğini söyledi. Kayseri'nin önemli bir başarı gösterdiğini de dile getiren Arıkan, "15 Temmuz akşamı teşkilatları arayarak halkın sokağa çıkması yönünde çalışma yapılmasını istedik. İl Başkanımızla görüştüğümde "Bizler zaten meydandayız" cevabını aldık. Kayseri meydanlara ilk çıkan illerden birisiydi. Kayseri bu konuda çok büyük başarı gösterdi. Bu hainliğe karşı çıkan herkese teşekkür ederim" dedi.

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Başkan Çelik’ten birlik beraberliğe katkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber