Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Başkan Çelik’ten Diyanet’e kurban bağışı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı'nın Kurban Bağışı için açmış olduğu...

Başkan Çelik’ten Diyanet’e kurban bağışı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı'nın Kurban Bağışı için açmış olduğu standı ziyaret etti. Başkan Çelik, ziyaretinde bizzat kurban bağışında da bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazını Hunat Camii'nde kıldı. Namaz sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfının açmış olduğu Kurban Bağışı standını ziyaret eden Başkan Çelik, İl Müftüsü Şahin Güven ile görüştü.

İl Müftüsü Güven Kayseri'nin beş ayrı yerinde stantlar açtıklarını belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı işbirliği ile vatandaşların bağışladıkları kurbanları dünyanın 130 ülkesinde ve ülkemizde 220 merkezde keseceklerini ifade eden Güven, Başkan Çelik'e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de huzur içinde kurban bağışını yapacağını dile getirerek, "Bağışlarımızın nereye harcanacağını, kurbanlarımızın dini kurallara uygun kesileceğini biliyoruz. Bu yüzden biz de kurban bağışı yapacağız. Bir takım art niyetliler şimdiye kadar vatandaşlarımızın halisane duygularını sömürerek aldıkları bağışlarla elde ettiklerini bu millete silah olarak doğrulttular. Bu kişilere karşı bizlerin doğru yerlere bağışlarımızı yapmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Diyanet'e huzur içinde bağışımı yapacağım" dedi.

İl Müftüsü Güven, yaptığı bağış nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Şehri eminimiz olarak böyle bir bağışınız bizi onurlandırır. Emin ellerde, güvenilir bir kurum olarak sizlerin kurbanlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız." diye konuştu.

Başkan Mustafa Çelik, daha sonra stanttaki görevliler kanalıyla Diyanet İşleri'ne kurban bağışını gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber