Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Başkan Çelik’ten Kurban Bayramı mesajı:

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çelik’ten Kurban Bayramı mesajı:

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramı'nın kardeşlik bağlarının pekişmesi için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Kurban İbadetimiz Allah'a ve bir birimize daha çok yakınlaşmamız için büyük bir fırsattır" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan çelik yayımladığı mesajda, "Milli değerlerimize, vatanımıza, bayrağımıza, istiklal ve istikbalimize, insanımıza ve devletimize yapılan yoğun saldırıların, bizi, bir birimize yakınlaştırıp kenetlediği ve bu sayede Malazgirt, Kosova, Mohaç, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşındaki "Milli Ruhu" yeniden kazandığımız bir zaman diliminde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı, Allah'ın bize bir rahmetidir. Bu rahmetin ibadeti olan kurban; "Ben kimim, nereden geldim, niçin varım, beni kim var etti ve nereye gidiyorum" sorularını özünde barındırır. Bulacağımız cevaplar ve "Kurban İbadetimiz" Allah'a ve bir birimize daha çok yakınlaşmamız için büyük bir fırsattır. Kurban'ın canına ve kanına Allah'ın hiçbir şekilde ihtiyacı yoktur ve onlar asla Allah'a ulaşmaz. Kurbanın canı ve kanı insanın kendi içinde düşünce devrimine vesile olmalıdır. İnsan bu ibadetiyle dünyaya tüketmeye, kırmaya, dökmeye, can almaya ve nihayet ölüp gitmeye gelmediğini anlamalı. Allah rızasını kazanmaya çalışmalı ve bunun için bir kelebeğin bile yaşama hakkını korumayı, yaratılanı yaratan aşkıyla sevmeyi, paylaşmayı bilmelidir" dedi.

"Kurban bayramı kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun"

Şehzadeler Belediyesi olarak ayrım yapmadan hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik mesajını şöyle tamamladı:

"Şehzadeler Belediyesi olarak ilk günden itibaren hizmetlerimizi bu aşkla ve ilkelerle yapmaya gayret ettik. Halka hizmeti, Hakk'a hizmet bildik. Bir kelebeğin bile yaşama hakkı için çabaladık. Din, dil, ırk, siyasi düşünce ayrımı yapmadık. Birlik, dirlik, düzen ve hemşerilerimizin huzur içinde yaşamasını esas aldık. Türkiye'nin ihtiyacı olan "Milli Birlik Ruhuna" yerel ölçekte bir katkı sunmayı amaç edindik. Milli Birlik Ruhunu yakaladığımız bu günlerde idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramının kardeşliğimizi daha da pekiştirmesini, milletimizin ve tüm İslam âleminin yakınlaşmasına vesile olmasını, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Mülkün sahibine sunduğunuz kurbanlarınızın kabul olmasını, Kurban ibadetiyle zihinlerimizde bir devrim oluşmasını, kavuştuğumuz o şuurla başta aileniz, yakın akraba ve komşularınız olmak üzere yeryüzündeki tüm muhtaçları da unutmamanızı can-ı gönülden dilerim"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber