Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Çelik'ten, MHP grubuna ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye meclisindeki MHP grubunu ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin...

Başkan Çelik'ten, MHP grubuna ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye meclisindeki MHP grubunu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı öncesi gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik, MHP'li meclis üyeleriyle hem tanıştı hem de sohbet etti.      

Başkan Çelik, burada yaptığı açıklamada, uyum içerisinde çalışacakları bir meclis ortamı arzu ettiklerini ifade ederek, "Hem bir hayırlı çalışmalar temennisinde bulunalım hem de meclis gündemiyle ilgili soracağınız bir şeyler olursa beraber istişare edelim diye geldik. Allah razı olsun, siz de kırmadınız kabul ettiniz. İnşallah bundan sonra yine hem mecliste hem de grup toplantılarında bir arada olacağız ve şehrimize hizmet etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanı Dursun Ataş da Başkan Çelik'in ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hepimizin amacı şehrimize hizmet etmek. Size de hayırlı uğurlu olsun. Kalan dört yılımızı inşallah huzur içerisinde geçiririz. İlk seçildiğiniz gün mecliste yaptığınız konuşmaların notlarını aldık, hoşumuza da gitti. İnşallah takipçisi olup onları gerçekleştirmeniz için gayret sarf etmenizi isteyeceğiz. Bu ziyaretiniz de bizi fevkalade memnun etmiştir. Teşekkür ediyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber