Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2016 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Çerçi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Halkımızın refahı, eğitim seviyesi,...

Başkan Çerçi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Halkımızın refahı, eğitim seviyesi, sağlıktaki ilerlemeler, ekonomideki gelişmeler cumhuriyet ve demokrasimizle beraber daha da ileri gidecek" dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Çerçi yayımladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93'üncü yılını kutluyoruz. 93 yıl önce bugün cumhuriyeti kuran irade ve o günden bu yana devam eden bağımsızlık ve yükseliş mücadelesi. 1950'lerde demokrasiyle taçlanan bir yürüyüş. En son da halkımızın yüksek iradesiyle 15 Temmuz 2016'da milletimizin tekrar demokrasiye, cumhuriyete ve halkın iradesine sahip çıkışı. Devletimiz milletimizle el ele bu uzun yürüyüşüne devam ediyor. İnşallah kıyamete kadar da devam edecek; Türkiye Cumhuriyeti Devleti halkıyla beraber gelişecek, güçlenecek, büyüyecek bölgede ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Halkımızın refahı eğitim seviyesi, sağlıktaki ilerlemeler, ekonomideki gelişmeler cumhuriyet ve demokrasimizle beraber daha da ileri gidecek. Türk milletinin yükselişi devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber