Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Eylül 2017 - 12:33 Yorum: 0

Başkan Çerçi başarılı judocuları kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye ve Balkanlar'da gerçekleştirilen şampiyonlarda başarılı derece elde eden Yunusemre Belediyespor Judo...

Başkan Çerçi başarılı judocuları kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye ve Balkanlar'da gerçekleştirilen şampiyonlarda başarılı derece elde eden Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcularını ağırladı. Sporcuları kutlayan Başkan Çerçi, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Yunusemre Belediyespor Judo Takımı'nda Aksaray, Karaman ve Balkanlar'da düzenlenen şampiyonlarda dereceler elde eden judocular, antrenörleri, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar ile birlikte Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Sporcuların yakaladığı başarının kendilerini gururlandırdığını dile getiren Başkan Çerçi, sporcuları kutladı. Belediye Başkanı Çerçi, "Sizlerin geleceği bizler için çok önemlidir. Sporcularımızın madalya alması da bizleri sevindiriyor. Şuanda devletimiz spora ve sporcuya büyük destek veriyor. Devlet çok önemlidir. Devlet milletimizin geleceği için baş tacımızdır. Onun için dört elle sarılıp hizmet edeceğiz" dedi.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da Judo branşında büyük dereceler kazandıklarını vurgulayarak, "Judo öğrencilerin lisans sayısı olarak en çok derece aldığımız branşımızdır. Hocalarımız çok değerli. Cengiz Şişmanlar'ın da judodan gelmesi bizim için şans. Madalyalar çok önemli değil. Ama çocuklarımızın farklı yerlere gitmesindense spora yönelmesi bizleri de çok mutlu ediyor. Judoda ve diğer branşlarda Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin desteği ile büyük başarılar kazanıyoruz. Ben değerli Belediye Başkanımıza, hocalarımıza ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. Belediye Başkan Çerçi ziyaret sonunda sporculara spor ayakkabı hediye etti.

Başkan Çerçi başarılı judocuları kutladı

Başkan Çerçi başarılı judocuları kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber