Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2017 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Çerçi çalışmaları yerinde inceledi

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediyenin Üçpınar, Demirci ve Muradiye mahallelerine yaptığı ve yapmaya hazırlandığı çalışmaları yerinde...

Başkan Çerçi çalışmaları yerinde inceledi

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediyenin Üçpınar, Demirci ve Muradiye mahallelerine yaptığı ve yapmaya hazırlandığı çalışmaları yerinde inceledi.

Yunusemre Belediyesi ilçede yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Üçpınar, Demirci ve Muradiye Mahallesi'nde belediyenin yaptığı ve yapacağı projeleri yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Meclis Üyesi Arif Alkan ve Daire Müdürleri eşlik etti. İlk olarak Üçpınar Mahallesi'nde yapımı devam eden Pazaryeri ve Sosyal Tesiste incelemede bulunan Başkan Çerçi, daha sonra Demirci Mahallesi'nde bulunan ve vatandaşların şifalı olduğuna inandığı ve doğal kaynak suyunun çevresini gezerek burada yapılması planlanan çalışma hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi inceleme gezisinin son bölümünde ise Muradiye Mahallesindeki yol yapım çalışmalarını yerinde gördü.

Belediye olarak belirli bir program dahilinde projelerini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Mehmet Çerçi, yaz sezonunu oldukça yoğun geçirdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üçpınar Mahallemizde yapımı devam eden Pazaryeri ve Sosyal Tesisimizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Projeyle mahallemiz pazaryeri, otopark, yeşil alan, çocuk oyun parkı ve halı sahaya kavuşacak. Proje tamamlandığında üreticilerimiz, kırsal mahallelerimizde yetiştirdiği ürünleri daha iyi şartlarda satma imkanı bulacak. Demirci Mahallesi'nde bulunan ve vatandaşların şifalı olduğuna inandığı doğal kaynak suyunun çevresinde de incelemede bulunduk. Muradiye'de doğalgaz, elektrik ve Türk Telekom'un altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarına hız verdik. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mahallenin belirli sokak ve caddelerinde elektrik hatları da yeraltına alınıyor. Belirli bir program dahilinde bozulan yollarımızı yapacağız" dedi.

Başkan Çerçi çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Çerçi çalışmaları yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber