Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Ekim 2017 - 16:13 Yorum: 0

Başkan Çerçi’den Manisalılara Yunus Emre teşekkürü

Uluslararası Yunus Emre Günleri'nde anlamlı ve güzel etkinliklere imza attıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, etkinliklere...

Başkan Çerçi’den Manisalılara Yunus Emre teşekkürü

Uluslararası Yunus Emre Günleri'nde anlamlı ve güzel etkinliklere imza attıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, etkinliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu yıl 3.sünü düzenledikleri Uluslararası Yunus Emre Günleri'ni başarıyla tamamladıklarını belirterek etkinliklere katılan Manisalılar'a teşekkür etti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Adını aldığımız Ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre'nin öğretilerini, Allah aşkını gelecek nesillere aktarmak amacıyla Uluslararası Yunus Emre Günleri'ni başlattık. Bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonda birbirinden değerli akademisyen, sanatçı ve müzisyenleri şehrimizde ağırladık. Sempozyumlar, Yunus Emre Sahneleri, sergiler, Amin alayı yaptık. Yine Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Manisa Şubesi'nin çok güzel bir programı oldu. Organizasyon kapsamında çocuklarımız çizgi film karakterleri Niloya, Keloğlan ve Harika Kanatlar'la eğlendi. Yine Türkiye'nin sevilen sanatçıları olan Uğur Işılak ve Ahmet Şafak, İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu ile Radyocularımız Afrikalı Ali ve Erkan Koç'u şehrimizde konuk ettik. Etkinliklerimize vatandaşımızın ilgisi bizleri oldukça mutlu etti. Bu organizasyonu önümüzdeki yıl geliştirip yine adına yaraşır bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Çerçi’den Manisalılara Yunus Emre teşekkürü

Başkan Çerçi’den Manisalılara Yunus Emre teşekkürü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber