Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

Başkan Çerçi’den Yunus Emre Günleri’ne davet

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm Manisalıları Yunus Emre Günleri'ne davet ederek "Allah ve insan sevgisini en güzel işleyen düşünürümüzü...

Başkan Çerçi’den Yunus Emre Günleri’ne davet

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm Manisalıları Yunus Emre Günleri'ne davet ederek "Allah ve insan sevgisini en güzel işleyen düşünürümüzü gelin birlikte analım" dedi.

Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenecek Yunus Emre Günleri, 10 Ekim Pazartesi günü başlıyor. 16 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek organizasyona 15 yabancı ülke, 120 akademisyen katılıyor. "İşi Kolay Kılalım" temasının işleneceği organizasyonda ünlü düşünürün yaşamı ve öğretileri, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 120 akademisyenin katılacağı sempozyum, sergi ve o dönemi yansıtan geleneklerin sahnelendirilmesiyle günümüze aktarılacak; alanında uzman akademisyenler Yunus Emre felsefesini anlatacak.

Organizasyon kapsamında ünlü İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu da Manisalılar ile bir araya gelecek. 14 Ekim 2016 Cuma akşamı Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek programda Hatipoğlu, Yunus Emre ve İslam Felsefesi'ni aktaracak.

Organizasyonda "Şehitleri Anma Gecesi" de düzenlenecek. 15 Ekim Cumartesi akşamı Atatürk Spor Salonu'nda Esat Kabaklı, Dursun Ali Erzincanlı, Ünlü Radyocular Afrikalı Ali, Hop Dedik Ayhan ve Erhan Koç, Ses Sanatçısı Orhan Çakmak'ın konuk olacağı gecede bu ülke için canını sakınmadan feda eden şehitlerimiz anılacak.

Başkan Çerçi’den Yunus Emre Günleri’ne davet

Başkan Çerçi’den Yunus Emre Günleri’ne davet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber