Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Kasım 2019 - 23:03 Yorum: 0

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın sultanlarını kutladı

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu, Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde PTT'yi mağlup eden Aydın Büyükşehir Belediyespor...

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın sultanlarını kutladı

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu, Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde PTT'yi mağlup eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımını kutladı.

Kadınlar voleybolunun en üst ligi olan Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde bu yıl da başarıyla mücadele eden Aydın'ı gururu Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, PTT karşısında da galip geldi. Aydın Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan müsabakada ilk seti Aydın'ın Sultanları 25-21 aldı. İkinci sette üstünlük kuran PTTSPOR bu seti 23-25 önde kapadı. Maç sonuna kadar yoğun bir çekişmeye sahne olan maçta diğer setler ise 28-26, 26-28 ve 15-13 skorlarıyla bitti.

Takımın galibiyetle yoluna devam etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın sultanlarını ve teknik heyeti tebrik etti.

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın sultanlarını kutladı

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın sultanlarını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber