Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ekim 2016 - 15:19 Yorum: 0

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli Köy Pazarını gezdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çakırbeyli Köy Pazarı"nı gezdi, pazarcı esnafını ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli Köy Pazarını gezdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çakırbeyli Köy Pazarı"nı gezdi, pazarcı esnafını ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu'na, CHP Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir'de eşlik etti. Çakırbeyli halkı ve pazarcı esnafıyla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, köy pazarında alışveriş de yaptı.

"Her zaman üreticinin yanındayız"

Tek Tek pazarda kurulan stantları gezen Başkan Çerçioğlu yerel ürünlerin vatandaşla buluşmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Buradaki ürünler bahçeden direk tezgaha geliyor. Aydınlı vatandaşlarımız mutlaka Çakırbeyli'ye gelip pazar yerini görsünler. Ben de Çakırbeyli'ye belli aralıklarla gelip pazar esnafımız ile buluşacağım. Bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada Adnan Menderes Anı Müzesi'ni de yaptık. Gelsinler görsünler burayı da gezsinler" dedi.

"Halk ister büyükşehir yapar"

Çoğunluğu kadınlardan oluşan köy pazarı esnafının tezgah açtığı pazara Aydınlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, "Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerin satışını yapıyor. Aydınlı vatandaşlarımıza pazara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız vatandaşlarımızı memnun etmek. Halk ister Büyükşehir Belediyesi yapar" diye konuştu.

"Keşkek ezer gibi ezeceğiz"

Pazar gezisi sırasında Başkan Çerçioğlu'na eşlik eden Milletvekili Baydar da, rakiplere keşkek göndermesinde bulundu. Başkan Çerçioğlu kendi elleriyle keşkek kazanını karıştırıp ikram yaparken Baydar, keşkekten yola çıkarak rakiplerine gönderme yaptı. Milletvekili Baydar, "İyi bir keşkek etle dövülerek yapılır ve lezzeti de ondan gelir. Bizde önümüzdeki seçimlerde tüm rakiplerimizi keşkek gibi ezerek yeneceğiz. Aydın'ın nefes alacağı organik ürünleri tadacağı ve köylünün kendi ürettiği ürünlerini alabileceği bir mekan yaratılması açısından bu köy pazarını Aydın'a kazandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli Köy Pazarını gezdi

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli Köy Pazarını gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber