Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Başkan Çetin dolmuş durağının açılışını yaptı

Pursaklar Tevfik İleri Mahallesinde bulunan Ulus-Hasköy Dolmuş Durağı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katılımıyla hizmete açıldı.

Başkan Çetin dolmuş durağının açılışını yaptı

Pursaklar Tevfik İleri Mahallesinde bulunan Ulus-Hasköy Dolmuş Durağı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katılımıyla hizmete açıldı.

Çevre düzenlemesi Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan dolmuş durağı geniş bir katılımla hizmete açıldı. Açılış törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, Pursaklar Çalışan Minibüsçüler Temsilcisi Sadık Akbıyık, Pursaklar Müftüsü Hasan İzmirli ve çok sayıda davetli katıldı. Dua ile açılışı yapılan dolmuş durağında konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Gerçekten Pursaklar'a çok yakışan bir mekan yapıldı. Allah kaza bela vermesin, hayırlı kazançlar nasip etsin. Başkanımızla da görüştük Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yakında açılacak. İlçemizden oraya doğru dolmuş hattının açılması gerekiyor. Çünkü öğrencilerimiz Saray'da, Pursaklar'da oturacak, onlara ulaşım kolaylığı sağlamamız lazım" dedi.

Şehit dolmuşçunun ismi Pursaklar'da yaşayacak

Pursaklar Belediyesi'nin katkılarından dolayı teşekkür eden Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, 15 Temmuz'da şehit olan bir dolmuş şoförünün isminin Pursaklar'daki bir parka verilmesi talebine Başkan Çetin "Şehitlerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İnşallah yeni yapılan bir parkımıza şehidimizin ismini yaşatalım" cevabını verdi.

Pursaklar Çalışan Minibüsçüler Temsilcisi Sadık Akbıyık katkılarından dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber