Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:43 Yorum: 0

Başkan Çetin eğitimcilerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulu ve Pursaklar Gençlik Akademisi öğretmenleri ile bir araya gelerek eğitim politikalarını anlatıp...

Başkan Çetin eğitimcilerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulu ve Pursaklar Gençlik Akademisi öğretmenleri ile bir araya gelerek eğitim politikalarını anlatıp "Çocuklar bize emanet, sorumluluğumuz büyük" dedi.

Başkan Çetin, düzenlediği kahvaltılı toplantıda belediyenin Nezaket Okulu, Gençlik Akademisi ve Hanım Evlerindeki öğretmenlerle buluştu. Belediyenin eğitim politikasını anlatan Başkan "Sorumluluğunuz çok büyük çünkü ailelerimiz çocuklarını bizlere emanet ediyor, onları kendi çocuğumuz gibi görmeliyiz" ifadelerini kaydetti.

Tevfik İleri Kültür Merkezinde öğretmenlerle bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de eşlik etti. Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Başkan Çetin, Pursaklar Belediyesi'nin eğitime vermiş olduğu desteğin herkes tarafından takdir edildiğine dikkat çekerek, "Bizler de uzun yıllar öğretmenlik yaptık. Her bir çocuğu kendi evladımız gibi gördük. Sizler de bize emanet edilen çocukları kendi evladınız gibi görmelisin" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan Başkan, "Milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını, bayrağını, milletini seven bireyler yetiştirirsek bir daha 15 Temmuz gibi hain girişimler yaşamayız" mesajı verdi. Pursaklar Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Erçetin ise "Soru soran, sorgulayan özgür bireyler yetiştirmeliyiz" diyerek öğretmenlik tecrübelerini paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber