Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Türkiye 04 Eylül 2018 - 11:33 Yorum: 0

Başkan Çetin, sosyal medya davetlerini çevirmiyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Sen Sor Başkan Cevaplasın" etkinliğinde, sosyal medyadan evlerine ve iş yerlerine davet eden hiçbir vatandaşı...

Başkan Çetin, sosyal medya davetlerini çevirmiyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Sen Sor Başkan Cevaplasın" etkinliğinde, sosyal medyadan evlerine ve iş yerlerine davet eden hiçbir vatandaşı kırmayıp onları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinliyor.

Her hafta çarşamba günü saat 14.00'te bilgisayar başına geçen ve sosyal medyadan iletilen sorunlara yanıt veren Başkan Çetin, Seyhan ilçesi Kıbrıs Caddesi'nden Ali Zorluer adlı esnaf ve Belediye Evleri Mahallesi'nden Şükran Yıldız isimli vatandaşın davetlerini de kırmadı.

İlk olarak, Kıbrıs Caddesi'ne giderek Ali Zorluer'in işyerine misafir olan Çetin, burada toplanan çevre esnafın da sorun ve taleplerini dinleyerek, yerel yönetimle ilgili hizmetlerini ve hedeflerini anlattı. Kıbrıs Caddesi esnafı, kendilerini kırmayarak, davetlerine katılmasından dolayı Başkan Çetin'e teşekkür etti.

"Halka tepeden bakmıyoruz"

Belediye Evleri Mahallesi'nden sosyal medya hesabına yazan ve kendisini çay içmeye davet eden Şükran Yıldız'ı da ziyaret eden Başkan Soner Çetin, ev halkı ve komşuların da bulunduğu ziyarette, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili bilgi verdi. Çetin, "Sizlerin hakkını koruyacağım, yapılan projede ben sizin yanınızdayım. Bu projeden belediyenin hiçbir çıkarı yok" dedi.

Belediyecilik anlayışında, halkla içiçe ve katılımcı yönetime önem verdiğini belirten Başkan Çetin, "Ben öyle sırça köşklerde oturup, halka tepeden bakan başkanlardan değilim. Davet edilen her yere gidiyorum. Ben halk çocuğuyum. Sizlerin içinden gelen biriyim. O nedenle de sorunları çok iyi biliyorum ve gelir gelmez bu sorunların çözümü için projeleri hayata geçirdim. Seçimden önce verdiğimiz hizmet sözlerimizin tamamını yerine getirmenin, hatta söz verdiğimizden fazlasını yapmanın huzuru içindeyim" diye konuştu.

Başkan Çetin, sosyal medya davetlerini çevirmiyor

Başkan Çetin, sosyal medya davetlerini çevirmiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber