Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:38 Yorum: 0

Başkan Çetin’den öğretmenlere çiçekli kutlama

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki bütün okul müdürlüklerine çiçek göndererek Öğretmenler...

Başkan Çetin’den öğretmenlere çiçekli kutlama

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki bütün okul müdürlüklerine çiçek göndererek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kendisi de uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bu anlamlı günde öğretmenleri unutmadı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin kendilerine emanet edildiğini hatırlatan Başkan Çetin, okul müdürlüklerine özel çiçekler hazırlattı. Başkanlık makamında Öğretmenler Günü kutlamasında bulunan misafirlerini de ağırlayan Başkan Çetin'in özel olarak hazırlattığı çiçekler 55 okul müdürlüğüne teslim edildi. Çiçeklerin üzerinde ise Başkan Çetin'in "Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun" mesajı yer aldı.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, medeniyeti ve kültürümüzü inşa eden öğretmenlerin aynı zamanda birer rehber olduğunu söyleyen Çetin, "Fedakârca görev yapan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum. Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Uzun yıllar öğretmenlik yapan ve şu an Pursaklar Belediye Başkanı Yardımcısı olan Nedim Erçetin ise belediyenin Nezaket Okullarını ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verip, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber