Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Başkan Çetinkaya, kadın personelin Kadınlar Günü'nü kutladı

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye çalışanı kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.Kumluca Belediyesinde, belediye çalışanı kadın personel için Belediye...

Başkan Çetinkaya, kadın personelin Kadınlar Günü'nü kutladı

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye çalışanı kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kumluca Belediyesinde, belediye çalışanı kadın personel için Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirildi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen kutlama programına belediye çalışanı kadınlar katıldı.

Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle belediye çalışanları kadınlara yönelik kutlamayı bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadınların yılda bir kez hatırlanmasını doğru bulmadığını ifade eden Çetinkaya, "Hayatta her alanda kadınlarımızla eşit yaşamı paylaşıyoruz ancak yılda bir kez onlar için gün olması doğru değil. Şahsım ve belediye olarak bu olaya karşı olduğumu belirtmek istiyorum. Kadınlar bizim annelerimiz, eşlerimiz, bacılarımız, kızlarımız. Onlar her zaman hayatımızın bir parçası. Dün sizler, kadınlarımıza yönelik etkinlikte canla başla çalıştınız. Bugün de bizler sizin gününüzü kutluyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Çetinkaya, belediye çalışanı kadın personele karanfil verdi ve isimlerine özel hazırlanan porselen bardak hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber