Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Nisan 2014 - 10:13 Yorum: 0

Başkan Çetinkaya, turizmcilerle toplantı yaptı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Olimpos'ta turizmcilerle gerçekleştirdiği toplantıda, bölgede yaşanan sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulundu

Başkan Çetinkaya, turizmcilerle toplantı yaptı

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Yazır Mahallesi Olimpos mevkisindeki turizm işletmesi sahipleriyle bir araya geldi.

Olimpos'taki toplantıya, Başkan Çetinkaya'nın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve turizm işletmesi sahipleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, 30 Mart seçimleriyle Kumluca'nın sınırlarının da değiştiğini, Olimpos ve Adrasan'ın Kumluca'nın sınırlarına dahil olduğunu söyledi. Belediye olarak bölgede yaşanan sorunların çözümü için bir araya geldiklerini ifade eden Çetinkaya, sorunları ve çözümleri birlikte konuşmak istediklerini belirtti.

Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Buradaki toplantımızın amacı sorunları, yerinde tespit etmek, sorunu sizin ağzınızdan dinlemek. Belediye olarak bizim öncelikli düşüncemiz Olimpos'taki mevcut yapıyı korumak. Burada birinci sorun imar sorunu. Bunun yanında ulaşım sorunu, çöp, içme suyu gibi sorunlar var. Bunları hep birlikte konuşarak çözüm yollarını sizlerle bulacağız. İnşallah bulacağımız çözümlerle Olimpos'ta bulunan işletmelerimiz, turizmcilerimiz yaptıkları işlerden keyif alır hale gelecekler."

Olimpos'a ulaşım konusunda gerekli görüşmeleri yaptıklarını da belirten Çetinkaya, böylece isteyen her vatandaşın Olimpos ve Adrasan'a rahatlıkla ulaşım sağlayabileceğini kaydetti. Ayrıca işletmelerin çöplerinin toplanması konusunda da gerekli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini anlatan Çetinkaya, bu konuda da işletme sahiplerinden üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini istedi.

Toplantıda söz alan turizm işletmesi sahipleri, bölgedeki en önemli sorunun imar sorunu olduğunu, bölgede sağlıklı yapılaşma sağlanamadığını belirttiler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber