Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 26 Şubat 2020 - 12:09 Yorum: 0

Başkan Çiftçi, Ordulularla buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, askere gidecek olan Okan Çakır'ın mevlidine katılarak hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Başkan Çiftçi, Ordulularla buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, askere gidecek olan Okan Çakır'ın mevlidine katılarak hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen asker mevlidinin ardından vatandaşlarla hasbihal eden başkan Çiftçi, Çayırova ile ilgili soruları yanıtladı. Göreve başladıkları günden itibaren ilçenin her bir mahallesi ile yakından ilgilendiklerini belirten ve yapılacak projeler için yoğun bir çalışma programı oluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kent Meydanı, Devlet Hastanesi gibi projelerin yanında eğitim, ulaşım gibi konuları da değerlendirdi.

Çayırova'nın en büyük eksikliğinin hastane olduğunu belirten ve bu yönde büyük bir ilerleme kaydettiklerini açıklayan Başkan Çiftçi, hastane yerini merkezi bir konuma taşıyarak ilk adımı attıklarını söyledi. İlgili kurumlarla gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Çiftçi, Çayırova'nın devlet hastanesine kavuşması adına çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşların kent meydanı ile alakalı sorusunu da yanıtlayan Başkan Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için hazırlıkların devam ettiğini, kent meydanı projesinde birinci etapta hak sahipleri ile uzlaştıklarını, proje çizimleri sonrası vatandaşların onayının ardından ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Demir'e teşekkür eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye ziyarette başkan yardımcısı Av. Sadettin Arıkboğa, Kenan Tuzcu ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan eşlik etti.

Başkan Çiftçi, Ordulularla buluştu

Başkan Çiftçi, Ordulularla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber