Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yeşilyurt Belediyesi 04 Temmuz 2018 - 18:08 Yorum: 0

Başkan Çınar engelli vatandaşı makamında ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları sırasında TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde tanıştığı engelli vatandaş İhsan Demir ve...

Başkan Çınar engelli vatandaşı makamında ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları sırasında TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde tanıştığı engelli vatandaş İhsan Demir ve ailesini makamında ağırladı.

Yaptığı hizmetlerle her kulvArda göz dolduran çalışmaların altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisini ziyaret etmek isteyen engelli vatandaş İhsan Demir'i evinden aldırarak, makamında misafir etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın kendisini kırmayarak kabul etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren İhsan Demir, "Yeşilyurt Belediye Başkanım Sayın Mehmet Çınar beni kırmayarak davet isteğimi geri çevirmedi. Kendisini ağırlamak istediğimi söylediğimde memnuniyetle geleceğini ancak öncelikle kendisinin beni ve ailemi misafir etmek istediğini öğrendim. Bizleri misafirperverliğiyle onurlandıran Başkanımız Mehmet Çınar'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız güçlü devlet, güçlü millet, güçlü hizmet diyerek bizlerin yanında, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun" ifadelerini kullandı.

İhsan Demir ve ailesini belediyede görmekten dolayı onur duyduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, "İhsan Demir kardeşimle seçim çalışmaları sırasında TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde tanıştık. Kendisini çok sevdik. Bizleri ziyaret etmek istediğini öğrendiğimde çok mutlu oldum. Ailesini ve kendisini hemen ağırlamak istedim. Devletini, milletini seven, gönülden bağlılık besleyen kıymetli bir hemşehrimiz belediyemizde ağırlamak bizim adımıza onur ve mutluluk verici bir durumdur" şeklinde konuştu.

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Çınar, "Sevgili kardeşimin biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sağlıklı bir şekilde tekrar ziyaretime gelmesini gönülden arzu ediyorum. Bizler Yeşilyurt Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarla, ürettiğimiz insan odaklı projelerle hemşehrilerimizin yanında olduk. Toplumun her kesimine destek olmaya çalışıyoruz. "Herkes aslında birer engelli adayıdır" düşüncesini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmadık. İlçemizde ikamet eden engeli kardeşlerimizin sosyal hayata katılımları artırmanın yanı sıra nitelikli hayat koşullarına sahip olmaları, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmek için imkanlarımızı seferber ettik. Maddi ve manevi anlamda desteklediğimiz Görme Engelliler Spor Kulübü ile Otizm Derneğimizin daha nezih ve kaliteli mekanlarda hizmet üretmelerine katkı sunmak adına iki adet bina tahsisi yaptık. Engelleri kaldıran, engelsiz bir Yeşilyurt hedefiyle başlattığımız hizmetler kapsamında Çilesiz Mahallemizde 10 dönümlük alan üzerine "Engelsiz Park" projemizi tamamladık. " Tut Elimden" projemizle sağlık problemlerinden dolayı eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan bedensel engelli öğrenciler ile ailelerine ev ortamında eğitim, sosyal psikolojik destek ve motivasyon hizmeti sunuyoruz. İnönü Üniversitesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde; Belediyemize kayıtlı 5 ile 17 yaş aralığındaki özel gereksinimli çocuk ve gençlere rekreasyon, beden eğitimi, planlı egzersiz ve oyun fiziksel etkinlikler gerçekleştirdik. "Baştacı" projemiz kapsamında ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızla birlikte engelli kardeşlerimizin de ev ve kişisel bakımlarını özenle yapmaya devam ediyoruz. Dört yıl içerisinde düzenlediğimiz etkinliklerde toplam 60 adet Engelli Aracı ile sekiz adet işitme cihazı ve bir adet protez kol hediye ettik. Yeşilyurt Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz ya da şu anda üzerinde çalıştığımız bütün projelerde engelli kardeşlerimizi düşünüyoruz ve onlarında bu tür projeler içerisinde aktif olarak yer almalarına özen gösteriyoruz. Kaldırımları ve yürüyüş yollarını engelli kardeşlerimize göre yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bizlere uzanan elleri tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Çınar engelli vatandaşı makamında ağırladı

Başkan Çınar engelli vatandaşı makamında ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber