Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 15:53 Yorum: 0

Başkan Çolakbayrakdar Gönül Sofrasında

Ramazan ayı süresince iftar ve sahur programlarında ilçe sakinleriyle bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu seferde Yeşil Mahalle'de...

Başkan Çolakbayrakdar Gönül Sofrasında

Ramazan ayı süresince iftar ve sahur programlarında ilçe sakinleriyle bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu seferde Yeşil Mahalle'de bölge sakinleriyle iftarını açtı.

İftar programına, Başkan Çolakbayrakdar'ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi Başkan Çolakbayrakdar, masaları tek tek gezerek tüm davetlilere "hoş geldiniz" dedi ve kısa sohbetler gerçekleştirdi.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, birlik-beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, Ramazan Ayı'nın sevincini, coşkusunu ve manevi havasını mahalle halkıyla yaşamanın önemli olduğunu söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, huzurlu bir şekilde bayrama ulaşma temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Başkan Çolakbayrakdar'ın bir süre vatandaşlarla sohbet ettiği etkinlik hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Başkan Çolakbayrakdar Gönül Sofrasında

Başkan Çolakbayrakdar Gönül Sofrasında

Başkan Çolakbayrakdar Gönül Sofrasında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber