Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Ekim 2016 - 10:23 Yorum: 0

Başkan Çolakbayrakdar, hanımların sosyal hayatını zenginleştirecek

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımlara özel en son teknolojiyle donatılmış "Kadın Gelişim Merkezi'ni ilçe sakinlerinin hizmetine sunmaya...

Başkan Çolakbayrakdar, hanımların sosyal hayatını zenginleştirecek

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımlara özel en son teknolojiyle donatılmış "Kadın Gelişim Merkezi'ni ilçe sakinlerinin hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Kocasinan'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Çolakbayrakdar, bölgede hanımların sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve onları daha da mutlu etmek için birbirinden önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Yakut Mahallesi'ndeki "Kadın Gelişim Merkezi'ni yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, tesisisin son kontrollerini gerçekleştirdi. Sosyal tesisin odalarını tek tek inceleyen Başkan Çolakbayrakdar'a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu" da eşlik etti.

İnceleme sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, tesisin son teknolojiyle donatıldığını vurgulayarak, "Otomatik sensörlü duşakabinler, akıllı tahtadan oluşan derslikler, fanlı ısıtmalı yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk bakımı odası ve birçok sosyal faaliyet bölümleri ile birlikte farklı, yeni ve fonksiyonel bir "Kadın Gelişim Merkezi'ni hanımların hizmetine sunacağız. Hanımlarımızın sosyal hayatın içerisinde daha aktif olmalarını sağlarken bir yandan da beceri kursları ile kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz." diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: "Tesisin son rötuşlarını yapıp önümüzdeki günlerde vatandaşımızın hizmetine açacağız. Bunun yanında yapılması gereken planlarımızı hazırlıyoruz. "Burası, Kocasinan Akademi'nin eğitim faaliyetlerini yürütebileceği dersliklerin de içerisinde yer aldığı çok geniş kapsamlı bir sosyal tesis olacak. Kocasinan Belediyesi'nin bu mana da ilk sosyal tesisi olacak. Sosyal tesisimiz, diğer mahallelerimize de hizmet verecek. Bu ve benzeri sosyal merkezlerimizin sayısını artıracağız".

Kocasinan Belediyesi olarak her zaman hanımların yanında olduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Tesisimiz, şimdiden Kocasinan ve Kayseri'ye hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Çolakbayrakdar, hanımların sosyal hayatını zenginleştirecek

Başkan Çolakbayrakdar, hanımların sosyal hayatını zenginleştirecek

Başkan Çolakbayrakdar, hanımların sosyal hayatını zenginleştirecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber