Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:09 Yorum: 0

Başkan Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşümün her aşamasını takip ediyoruz"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Ziya Gökalp Mahallesi'nde yapımı devam eden konutları inceledi.

Başkan Çolakbayrakdar, 'Kentsel dönüşümün her aşamasını takip ediyoruz'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Ziya Gökalp Mahallesi'nde yapımı devam eden konutları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, "Kocasinan Belediyesi olarak, kentsel dönüşüm projesinin planlanmasından, konutların hak sahiplerine teslim edilmesi sürecine kadar her aşamasında yer alıyoruz." dedi.

Yenileme çalışmalarının yanı sıra Kentsel dönüşüm projeleriyle Kocasinan'ı Türkiye'nin parlayan yıldızı haline dönüştürmek için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan da birçok değişime ve dönüşüme imza atıyor.

Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve sorumlu birim müdürleri ile birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İncelemeler sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "İlçe sakinlerimizin daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşaması için Kocasinan da daha modern binalar inşa ediliyor. Çok hızlı bir şekilde konutlar yükseliyor. Kentsel dönüşüm projelerin başından sonuna kadar takip ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak projenin planlanmasından konutların hak sahiplerine teslim edileceği sürece kadar her turlu aşamasında yer alıyoruz. Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurma noktasında olağan gayretlerle çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"Kocasinan sakinleri için daha modern, daha güvenli, daha sağlıklı, daha konforlu konutlar ve yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz." diyen Başkan Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm projelerinin Kayseri'ye büyük atılımlar yaptıracağını ve tarihe geçecek projeler olacağını sözlerine ekledi.

Başkan Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşümün her aşamasını takip ediyoruz"

Başkan Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşümün her aşamasını takip ediyoruz"

Başkan Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşümün her aşamasını takip ediyoruz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber