Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Ocak 2020 - 11:11 Yorum: 0

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Acısıyla ve tatlısıyla günleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bıraktık ve Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2020 yılının Ülkemize ve Malatya’mıza bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı da beraberinde getirmektedir. 2020 yılın tüm dünyada barış ve huzur içinde geçmesin ve yine 2020 yılı tüm dünyaya barış huzur getirir inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Her zaman zor şartlarda görev yapan basın çalışan kardeşlerimize yeni yılda çalışmalarından başarılar diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber