Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Delican:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Delican:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Millet ve devlet olarak büyük bir imtihandan, önemli bir dönemeçten geçildiğine dikkat çeken Başkan Delican, "Bu coğrafyada kurban yerine, masum insanların kanını dökenler ilahi adaletle elbette karşılaşacak ama önce tarihin sayfalarında hesaplarını verecektir" dedi.

Tüm İzmirli hemşehrilerinin ve İslam dünyasının Kurban Bayramını kutlayan Başkan Delican, yayımladığı mesajında şunları kaydetti: "Bu coğrafyada, kardeşi kardeşe kırdıran, milletimiz ve devletimizin varlık ve huzuruna göz dikenler; bu coğrafyada kurban yerine, masum insanların kanını dökenler ilahi adaletle elbette karşılaşacak ama önce tarihin sayfalarında hesaplarını verecektir."

"Yaptıklarının hesabını verecekler"

Delican mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hak ve doğruluk yolunda vefa, fedakarlık ve sadakatin simgesi olan bir bayramı daha karşılıyoruz. Dilerim ki bu bayram büyük bir imtihandan geçtiğimiz, tarihi bir mücadele verdiğimiz şu günlerin selamet ve huzura ermesi için vesile olur. Ortak geçmişi ve hayalleri olan insanların kaderine hükmetmeye kalkışanlar, onları birbirine düşürmek, vatanlarından etmek isteyenler, devletimize kirli planları ile el uzatanlar ve planlarını gerçekleştirirken kanla beslenecek kadar gözü dönmüş bölücü ve işgalciler elbette yaptıklarının hesabını verecektir.

İnsani ve ahlaki değerlerden nasibini almamış, masum insanları kurban edecek kadar canileşen, bu vatanı bölmek, devleti teslim almak için birilerinin taşeronu olarak kadar zavallılaşanların, içimize sızan bu teröristlerin sonunu getirmek için ihtiyacımız olan güç, hak, adalet ve vatanımız için çarpan yüreklerimizde, birliğimizdedir ve bayramlar, gücümüzü en çok hissettiğimiz, birbirimize kenetlendiğimiz önemli günlerdir."

"Bayramlar birleştirici güçtür"

Kurban Bayramının, insanlığa vicdan ve merhameti hatırlatmasını, gönülleri yumuşatmasını temenni ettiğini belirten Delican şöyle devam etti: "Kurban kanının, çocuk ve annelerin göz yaşına karışmadığı, her gün bir şehit haberi ile yüreklerimize ateşin düşmediği günlerin özlemini duyuyoruz biliyorum. Bu özlem dinecektir. O günlerin tüm İslam dünyasının, insanlığın huzur ve barış içinde yaşadığı günler gelecektir. Unutmayalım ki biz karşılaştığımız her güçlüğün, haksızlığın üstesinden gelmiş, yaşadığımız coğrafyanın geleceğini örmeye muktedir bir milletiz. Tarihimiz, imanımız ve toplumsal dayanışma becerimizle bunu defaten başardığımız örneklerle doludur. Bu düşünce ve duygularla İzmirli hemşehrilerimin, milletimin ve tüm Müslümanların Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kesilen kurbanların makbul olmasını, hacca giden kardeşlerimizin ibadetlerinin kabulünü temenni ediyorum. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemiz ve devletimizin kudretini, şefkatini daim etsin."

Başkan Delican:

Başkan Delican:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber