Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2018 - 09:38 Yorum: 0

Başkan Demircan: “Çocuklarımız için yaptığımız her şey ülkemizin geleceğine yatırımdır”

Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,...

Başkan Demircan: “Çocuklarımız için yaptığımız her şey ülkemizin geleceğine yatırımdır”

Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Çocuklarımıza dokunan kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Çünkü geleceğimiz çocuklarımız. Onlar için yaptığımız her şey ülkemizin geleceğine yatırımdır" dedi.

Beyoğlu'nda hayata geçirilen "Okulda Buluşalım" Projesi ile okulların sorunları yerinde çözüme kavuşturuluyor. 14 yıldır devam eden proje kapsamında ilçedeki okulları tek tek ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın son durağı Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul bahçesinde öğrencilerle sohbet eden Başkan Demircan'ın Anıtkabir'i ziyaret etmek isteyen öğrencilerin taleplerine olumlu cevap vermesi coşkuyla karşılandı. Demircan, daha sonra okulun toplantı salonunda öğretmen, okul aile birliği üyeleri, mahalle muhtarları, mahallelerden sorumlu meclis üyeleri ve veliler ile de bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Ziyarette, okulun öğrencilerinden oluşan müzik grubunun Başkan Demircan için hazırladığı mini konser büyük beğeni topladı.

"Çocuğun neye ihtiyacı olduğunu daha yakından görme fırsatımız oluyor"

Beyoğlu Belediyesi olarak çocukların gelişimine katkıda bulunacak her türlü etkinliğe destek verdiklerini belirten Başkan Demircan, "İnsan çevresiyle var. Tek başına bir varlık değil. Çevresine ne kadar hükmediyorsa o kadar anlamlı. Dolayısıyla biz böyle düşünüyoruz. Bu amaçla da çocuklarımızı sosyalleştirecek ve kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamada onlara yardımcı olabilecek etkinlikler düzenlemenin gayreti içerisindeyiz. Okul Buluşmaları bu anlamda çok önemli. Çünkü çocuğun neye ihtiyacı olduğunu daha yakından görme fırsatımız oluyor. Burada yaptığımız gözlemler düzenlediğimiz etkinliklerin oluşmasında bize bir nevi yol gösteriyor. Böylelikle çocuklarımıza dokunan kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz" dedi.

"Geleceğimiz çocuklarımız"

Bilişim Çağı ile birlikte eğitimin daha da önemli hale geldiğini de ifade eden Başkan Demircan,

"Artık her şeyin makinelere verilen komutlarla yapılır hale geldiği çağımızda çocuklarımıza verdiğimiz eğitimin önemi daha da arttı. Çünkü kodlama dediğimiz yazılım hayatımızın her alanına sirayet etmeye başladı. Onun için çocuklarımızın bir taraftan kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle kendisini geliştirirken bir taraftan da Kodlama dediğimiz yazılımı öğrenerek hayata hazırlaması gerekiyor. Biz de Beyoğlu Belediyesi olarak bunun farkındayız. Bu amaçla Semt Konaklarımızda ve Kütüphanelerimizde Yazılım (Kodlama) kursları açtık. Gençlik Merkezlerimizde de açacağız. Çünkü geleceğimiz çocuklarımız. Onlar için yaptığımız her şey ülkemizin geleceğine yatırımdır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber