Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2016 - 14:23 Yorum: 0

Başkan Demirtaş’tan Gaziantep mesajı

Gaziantep'teki terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımlayan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Bir düğünde, kadın-erkek...

Başkan Demirtaş’tan Gaziantep mesajı

Gaziantep'teki terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımlayan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Bir düğünde, kadın-erkek demeden sivillerin ve hatta çocukların ölümüne neden olan bu bombalı saldırı, terörün alçaklıkta sınır tanımayacağını bir kez daha göstermiştir" dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, dün gerçekleşen Gaziantep'teki terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Demirtaş mesajında, "20 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı Gaziantep ilimizdeki hain terör saldırısı ile onlarca vatandaşımızın hayatını kaybederek yaralanmasına neden olan hain terör saldırısını acı ve öfke ile kınıyoruz. Bir düğünde, kadın-erkek demeden sivillerin ve hatta çocukların ölümüne neden olan bu bombalı saldırı, terörün alçaklıkta sınır tanımayacağını bir kez daha göstermiştir. Terör saldırısının hangi etnik kökenden olursa olsun tüm vatandaşlarımız barış içinde yaşadığı Gaziantep'de yapılmış olması, bu saldırı ile amacın bir kardeş kavgası oluşturmak ve iç barışımızı bozmak olduğu açıkça görülecektir. Halkımız tek vücut olarak terörün karşısında duracaktır. Terör, kardeşliğimizi bozamaz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber