Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Başkan Destici’den Eskişehirspor’a destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor'un, 16 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa...

Başkan Destici’den Eskişehirspor’a destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor'un, 16 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak Eskişehirspor'a destek oldu.

Eskişehirspor'un, ligin 7. haftasında seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, her zaman Eskişehir'in ve Eskişehirpor'un yanında olduğunu söyledi. Eskişehirspor kongre üyesi ve sevdalısı olduğunu söyleyen Destici, "Hatıra bilet kampanyasına destek veriyorum. Bütün Eskişehirspor sevdalıları bu kampanyaya destek vermeli. Şahsım olarak yönetim kurulunun her zaman yanındayım. İnşallah bu hafta Giresunspor'u da yener ve Süper Lig yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oluruz" dedi.

Öte yandan Başkan Destici'nin 2010 numaralı bileti aldığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber