Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Başkan Dinçer, Gaziantep’deki bombalı saldırıyı lanetledi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Gaziantep'de bir sokak düğününe yapılan ve 53 vatandaşın hayatını kaybettiği...

Başkan Dinçer, Gaziantep’deki bombalı saldırıyı lanetledi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Gaziantep'de bir sokak düğününe yapılan ve 53 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı lanetlediğini ifade ederek, "Saldırının yapıldığı yer son derece manidardır. Bu hain provokasyon planına karşı bizlerde çok uyanık olmalı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi korumalı, oyuna gelmemeliyiz" dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Dinçer, hain saldırıyı lanetlediğini belirterek, saldırıda yaşamını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi. Saldırıyı hain bir provokasyon olarak değerlendiren Dinçer, "Saldırının yapıldığı yer son derece manidardır. Özellikle kürt kardeşlerimizin ve Suriyeli mültecilerin yoğun olarak yaşadığı ve sokakta gerçekleştirilen bir düğüne yapılan bu hain saldırı, etnik ve mezhepsel hassasiyetler üzerinden oynanmak istenen bu hain planın bir parçasıdır. Bu hain provokasyon planına karşı bizlerde çok uyanık olmalı birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi korumalı, oyuna gelmemeliyiz. Bu hain saldırı birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza ve güvenliğimize yönelik hain bir provokasyondur. Bu hain tuzak ve provokasyon karşısında birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza ve iç barışa sahip çıkmalıyız. Halkımıza ve ülkemize kurulmuş bu büyük tuzağı, oyuna gelmeyerek, sağduyu ile bozmalıyız" şeklinde konuştu.

Dünyanın en kanlı terör örgütlerinin Türk milletinin birlik ve beraberliğini hedef alarak bu kardeşliği terörle yok etme gayretinde olduğunu vurgulayan Dinçer, "Daha önce yedi düvelin bir araya gelip işgal edemediği Anadolu topraklarını taşeronlar eliyle istikrarsızlaştırmak istiyorlar. Ben şuna inanıyorum ki bu kirli ellerin hain planı bu ülkeyi bölmeye yetmeyecek, kardeşi kardeşe kırdıramayacaktır. Bu hain saldırıyı lanetle kınıyor, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber