Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:24 Yorum: 0

Başkan Doğan, 81 ilin muhtarlarını ağırlayacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 81 ilden yaklaşık bin muhtarı İzmit'te bir araya getirecek.

Başkan Doğan, 81 ilin muhtarlarını ağırlayacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 81 ilden yaklaşık bin muhtarı İzmit'te bir araya getirecek.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 16 Ekim'de yurdun dört bir yanından gelen muhtarları İzmit'te ağırlayacak.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan düzenlediği basın toplantısında İzmit'te bir ilki gerçekleştirecek olmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren muhtarlarımızla son derecek uyumlu bir çalışma göstererek birlikte Türkiye'ye model olacak bir işbirliğini oluşturduk. Daha muhtarlık müdürlüğünün lafının bile geçmediği, muhtarlıkların kapatılmasının konuşulduğu bir dönemde ben tersini iddia ederek Muhtarlık Hizmet Birimini kurdum. Kurduğumuz birim sayesinde muhtarlarımıza her türlü kolaylığı ve yardımı sağlayıp, her ay toplantılar ve sosyal etkinlikler yaparak önemli bir süreci başlattık" dedi.

Başkan Doğan muhtarlar gününü ilk kutlayan belediye olduklarını ifade ederk, "Yaklaşık 3 yıl önce "herkesin bir günü var da neden muhtarların da bir günü olmasın" diyerek mahallenin, annesi, babası, dert annesi, dert babası olan, her yönüyle devletimizin eli ayağı olan muhtarlarımızın gününü kutlamaya başlayan ilk belediye de İzmit Belediyesi'dir. Bizim sevincimiz, 7,5 yıl önce başlattığımız Muhtar hizmet birimimizin bugün hukuki bir kurum haline gelerek ilçe belediyelerinde muhtarlık müdürlüğü, büyükşehir belediyelerinde de muhtarlık daire başkanlığına dönüşmesiyle 3 yıl önce başlattığımız muhtarlar gününün resmi gün olarak ilan edilmesidir. Bunun da gururunu da yaşamak hakkımız. Şimdi yeni bir modeli daha yaparak,. İzmit'te tüm Türkiye'deki muhtarların buluşmasını sağlayacağız. Bu etkinlik ve kutlamaların Türkiye boyutuna taşınmasını arzu ediyoruz. 81 ilden muhtar dernek yöneticilerinden oluşan yaklaşık bin muhtarı şehrimizde misafir edeceğiz. Muhtarlarımıza yaptıkları hizmetler için halkımız adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Doğan, 81 ilin muhtarlarını ağırlayacak

Başkan Doğan, 81 ilin muhtarlarını ağırlayacak

Başkan Doğan, 81 ilin muhtarlarını ağırlayacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber