Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Doğan, belediyelere ilham oluyor

2009 yılında beş belediyeyi birleştirmesiyle Türkiye'nin en büyük birleşme sürecini başarıla gerçekleştiren İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan...

Başkan Doğan, belediyelere ilham oluyor

2009 yılında beş belediyeyi birleştirmesiyle Türkiye'nin en büyük birleşme sürecini başarıla gerçekleştiren İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan diğer belediyelere ilham oluyor.

Yeni dönemde birleşme geçirerek yeni bir oluşum gerçekleştiren Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek belediyecilik çalışmaları konusunda fikir aldı.

2014 yerel seçimleri sonrasında birleşme gerçekleşen ve Balıkesir'in en büyük Belediyesi olan Karasi belediyesi yöneticileri İzmit belediyesine gelmiş, İzmit Belediyesi'nden aldıkları bilgi ve tecrübelerle birleşme sürecini kolaylıkla atlatmışlardı. Karasi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da sık sık Başkan Doğan'ı ziyaret ederek hem Doğan'ın tecrübelerinden faydalanmakta, hem de güncel konulara dair fikir alışverişinde bulunmaktaydı.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Yılmaz yine belediye Başkanı Doğan'ı ziyaret ederek son çalışmaları hakkında kendisinden fikir aldı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "2014 yılında birleşme yaşadığımız günden itibaren Başkanımız ve ekibi bize çok yardımcı oldular. Onları başarıyla gerçekleştirdiği birleşme süreci bize model oldu. Sık sık kendisinin tecrübelerinden faydalanmak ve yapacağımız çalışmalar için kendisinden fikir almak için ziyaretine geliyoruz. Başkanımızın tecrübeleri ve fikirleri bizim için çok önemli. Tüm samimiyetiyle bize vermiş olduğu desteklerinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber