Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Doğan, KASKF toplantısı için Antalya’da

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısına...

Başkan Doğan, KASKF toplantısı için Antalya’da

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere Antalya ya gitti.

Sporun ve sporcunun dostu belediye başkanı olarak göreve geldiği ilk günden itibaren başta amatör spor kulüpleri olmak üzere sporun her branşına destekte bulunan Doğan, 3 gün sürecek olan program için Antalya'da spor camiası ile bir araya geldi. Spora ve sporculara dair önemli konuların konuşulacağı toplantıda önemli kararlar alınıp, önemli mesajlar verileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber